Petra Bařinová | | U17

Hodnocení sezóny ročníku 1999 v sezóně 2015/2016

Bilance:

2. místo 22 zápasů 17 vítězství 3 remíza 2 porážka  55:18  54 bodů

Sezónu můžeme hodnotit pozitivně, kdy se nám podařilo s velmi úzkým kádrem hrát zajímavé zápasy, ve kterých se nám dařilo jak výsledkově, tak v některých případech i herně. Musíme sportovně pogratulovat našemu sokovi ze Střešovic k 1.místu a znovu zopakovat, že vlastně nakonec rozhodl vzájemný duel na našem hřišti. Kdo byl lepší či horší není podstatné, nikdo se neptá, kdo hrál dobře a kdo špatně, vítěz je vždy jen jeden. To si pamatujte do budoucna, na pochvaly typu, prohráli jsme nezaslouženě jsem alergický. Něco bylo špatně a tak si prohrál, nic jiného v tom není. Střešovice zdobila útočná síla, nás pevná defenziva což neznamená, že bychom hráli „zanďoura“, ale přeci jen máme tým poskládaný z hráčů, kteří jsou přeci jen lepšími v obranné činnosti, nežli v té útočné. Ostatní týmy skončily za vedoucí dvojicí o parník vzadu a stejně jako u nás v oddíle rozhoduje v této kategorii, zdali daný oddíl má zrovna silný či slabý ročník. Aritma měla roky po sobě celkem solidní ročníky, uvidíme následující 2 ročníky.

 

 Z pohledu přístupu hráčů, zájmu a konečným dovednostem si myslím, že se podařilo udržet partu kluků pohromadě, udržet koncentraci po celou náročnou sezonu, včetně moc dlouhého zimního období, a v neposlední řadě i chuť do fotbalu. Kdy odpadávali jedinci, kteří nebyli přínosem do budoucna, a zůstala silná kostra týmu, ze které by se mohl časem někdo uplatnit již v příští sezóně u staršího dorostu a v budoucnu i u kategorie mužů.

  U hráčů se rozhodně zlepšila fyzická připravenost, síla a v neposlední řadě u některých i práce s míčem a přehled na hřišti.

 Abych jen nechválil, je třeba zapracovat na krytí míče, zpracování a převzetí prvním dotekem míč.

Jednotlivce hodnotit nebudu, po celou sezónu jsme hráčům říkali, na čem mají zapracovat, co zlepšit a v tomto věku by každý hráč měl vědět, zdali dává svému koníčku dost na to, aby hrál i ve vyšší kategorii nebo si jen chodí zakopat s kamarády a moc se mu nechce udělat něco navíc a drilovat své dovednosti a pracovat na sobě. Navíc na to, že Vás vedla v této sezóně uklízečka, tak nebyla vůbec špatná a povedla se nad očekávání :-)

 

   Za celý realizační tým chci poděkovat hráčům za přístup, vystupování a chování. Není nic horšího, když neumíš kopat a ještě se neumíš chovat a vystupuješ za náš oddíl jako pitomec, který neumí ani pozdravit. Za Váš ročník musím říci, že toto nehrozí a alespoň něco jsme Vás naučili, protože výchova fotbalisty není jen o Vašich dovednostech, ale i o Vašem chování a vystupování nejen na hřišti, ale i mimo něj. Proto se někteří nesmíte divit, že Vás vyhodím ze hřiště i v případě že zrovna hraješ svůj nejlepší zápas. Úcta ke starším lidem nejen kolem fotbalu patří k samozřejmosti, a pokud se objeví kolem Vás pitomec, který moc rozumu nepobral, pak opět vzhledem k věku se budeš chovat slušně a my to vyřídíme za Vás.  Pak se bohužel můžeme chovat nepatřičně, ale jak už jsem řekl, my si to můžeme vzhledem k věku dovolit. Až budete v kategorii mužů, tam je to o ničem jiném, tam už máš za sebe a za své chování odpovědnost a jak se říká „ na hlavu si kydat nenecháš“.

 

  Příjemné prázdniny všem a hodně úspěchů nejen ve fotbale přeje realizační tým U-17 ročníku 1999.

 

 

Aritma TV

Utkání 2023/24

Soutěžní zápasy mužů a dorostů

Muži A | 24. kolo
Aritma PrahaTachov
Muži B | 24. kolo
ZlíchovAritma Praha
U19 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Baník Souš
U17 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Baník Souš

MLÁDEŽ 2023/24

Soutěžní zápasy žáků 

U15 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Neratovice - Byškovice
U14 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Neratovice - Byškovice
U13 | 24. kolo
FŠ LitvínovAritma Praha
U12 | 16. kolo
Dukla jižní MěstoAritma Praha