Petra Bařinová | | U17

U17 Aritma – Motorlet 3:2 ( 0:1 )

Aritma – Motorlet  3:2 ( 0:1 )

St 28.10. 12:00h Aritma

Branky: Hamouz, Aliyev, Dub

Po nedělním střetnutí na Vltavínu nás hned ve středu čekal těžký zápas proti rezervě Motorletu. Bylo moc málo času dostat z hlavy poslední nevydařené utkání a hned takto těžký soupeř. Naštěstí všichni hráči byli dostatečně namotivováni proti soupeři v jehož řadách nastoupila 1/3 hráčů působících v minulé sezóně u nás.

  Utkání začalo velmi svižně a naši hráči plnili od počátku svěřené úkoly na jedničku. Rozcvičku tentokrát obstaral nehrajícího kapitán Mareš a hráči byli velmi dobře připraveni od úvodního hvizdu. Začali jsme aktivně s vysokým presinkem, který dělal soupeři nemalé problémy s rozehrávkou, a my se dostávaly do příležitostí, které měly skončit gólem. Naše finálová přihrávka či konečné zakončení bývá moc složité a hlavně často nepřesné. Bohužel jak už to bývá, s ojedinělého útoku soupeře jsme inkasovali. Celý první poločas byl z naší strany ve velkém nasazení a pohybu nicméně do šaten se odcházelo za nepříznivého skóre 0:1. 

  Do druhého poločasu jsme nechtěli vůbec nic měnit a dál šlapat jako poločas první. Jediná vynucená změna bylo zranění Hermana, kterého nahradil Bařina. Dál jsme se snažili o vysoký presink a udržet ze hry Adama Dvořáka, o jehož kvalitách víme. Vše opět fungovalo do puntíku a přes pár drobných chyb či nedorozumění jsme dle mého byli lepším týmem. Motorlet má jasně danou hlavní prioritu ligu a nasazení jejich hráčů v utkání Pražského přeboru bylo o 3 stupně nižší než naše. Nicméně kvalita tam z jejich strany samo sebou byla a díky nesoustředěnosti našich hráčů po odpískání, respektive neodpískání jednoho momentu, kdy nikdo nevěděl co se přesně děje, ale dle pana rozhodčího to všem bylo jasné a pískat se nemusí, nás soupeř potrestal druhým gólem. Protesty ani argumenty nepomohly. Naštěstí se sám soupeř divil, jak snadno se dostal ke gólu, uspokojil se s vedením 2:0 víceméně za pochodu a ještě více polevil. Nám se podařilo rychle snížit a než se kluci z Motorletu rozkoukali, bylo vyrovnáno dnes konečně dobře hrajícím Zacharim, který neměl být dnes v základu, ale přes absenci Mareše příležitost dostal a uchopil ji, jak se říká, pevně za pačesy.

   Poté se nám ještě navrch podařilo zápas otočit a těsné vítězství udržet přes několik standardek v těsné blízkosti pokutového území ke konci zápasu. A tak mohla propuknout nefalšovaná radost ze zaslouženého vítězství.

  Všem hráčům chci poděkovat za předvedený výkon, konečně zasloužené vítězství. Celý tým hrál dobře, plnil do puntíku, co jsme po nich chtěli. Chci poděkovat také náhradníkům, kteří tentokrát nedostali příležitost, jelikož nemělo cenu zasahovat do dobře pracujícího stroje a přestože jsme prohrávali, nebyl důvod cokoli měnit. Připravujeme Vás na další roky, kdy „hokejová“ střídání nebudou možná a nastupuje vždy to co je dle trenéra v danou chvíli pro daný zápas nejlepší. Konkurence se od zimy (doufáme) zase o hodně zvedne a je na každém z Vás jak k tréninkům a sobě samotnému přistoupí a bude na sobě pracovat.

  Užijte si 4 dny volna, nelenošte, běžte si zaplavat, lehce proběhnout po lese, jdi na procházku se psem či s přítelkyní a sejdeme se na tréninku v pondělí od 18:30.

Aritma TV

Utkání 2023/24

Soutěžní zápasy mužů a dorostů

Muži A | 24. kolo
Aritma PrahaTachov
Muži B | 24. kolo
ZlíchovAritma Praha
U19 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Baník Souš
U17 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Baník Souš

MLÁDEŽ 2023/24

Soutěžní zápasy žáků 

U15 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Neratovice - Byškovice
U14 | 24. kolo
Aritma PrahaFK Neratovice - Byškovice
U13 | 24. kolo
FŠ LitvínovAritma Praha
U12 | 16. kolo
Dukla jižní MěstoAritma Praha