Roman Kunc |

Byl jsem se podívat

Jak jsem informoval o zápasech nižších tříd, kde působí naši bývalí hráči, sám jsem jedno utkání navštívil a byl jsem naprosto spokojen.

Utkání okresního přeboru Prahy-západ Tuchoměřice  - Psáry bylo naplánováno na 8.9.2018 s výkopem od 17:00hod.

 Vypravil jsem se, jak je mým dobrým zvykem o půl hodiny dříve, abych pozdravil známé i neznámé, které potkám a podíval se na složení týmů a jejich předzápasové rozcvičení.

 Bohužel jsem měl vyrazit dříve, jelikož v Tuchoměřicích probíhalo právě posvícení. Kolem hřiště byly střelnice, kolotoče, labutě a jiné atrakce pro děti a byly hojně využívané. Přes dětský řev doprovázený klasickou pouťovou hudbou Michala Davida jsem slušně pozdravil pár známých a ujal se místa na zahrádce vedle pěkné hospůdky. Objednal si pivo  a letmo koukal na hřiště, jak se místní rozhoupávají či zahřívají.

 K fotbalu patří klobása, nicméně těch mám po těch letech až dost, tak jsem si s chutí objednal smažený sýr s dalším půllitrem piva. Jelikož jsem měl sebou i svou drahou polovičku, svoji dceru a jejího přítele pozoroval jsem zápas jedním okem a užíval si pěkného počasí s orosenou jedenáctkou.  

Kdo se ptá jak dopadl zápas, pak stav zápasu skončil 2:2 a z našich bývalých hráčů nastoupil tentokrát Beran, Vacek, Honka a Fábera. Pokud budu upřímný, nic jsem neviděl a nelituji. Následná šunka od kosti, pečená žebírka, nakládaný hermelín mě oslovily více než zápas a vše jsem dobře spláchnul dalším pivem a dobře se bavil u našeho stolu.

Když už jsem se chtěl odebrat na cestu k domovu, narazil jsem na kapelníka skupiny NABOSO a rozhodl se zůstal ještě chvíli a zaposlouchat se do živé hudby, abych si spravil chuť od hudby pouťové. Udělal jsem velice dobře. Po pár pivech a dvou zelených jsem se naprosto spokojen před desátou hodinou vypotácel na cestu domů.

Velké díky za příjemný sobotní podvečer.



Aritma TV

Utkání 2023/24

Soutěžní zápasy mužů a dorostů

Muži A | 23. kolo
PříbramAritma Praha
Muži B | 23. kolo
Aritma PrahaPřední Kopanina
U19 | 23. kolo
MeteorAritma Praha
U17 | 23. kolo
MeteorAritma Praha

MLÁDEŽ 2023/24

Soutěžní zápasy žáků 

U15 | 23. kolo
Roudnice nad LabemAritma Praha
U14 | 23. kolo
Roudnice nad LabemAritma Praha
U13 | 23. kolo
Aritma PrahaFK Varnsdorf
U12 | 23. kolo
Aritma PrahaFK Varnsdorf